Medisch pedicure
*

Pedicure behandeling

Basis  behandeling € 38,00
Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, polijsten en de nagelomgeving verzorgen, likdoorns en overtollig eelt verwijderen, ingroeiende nagels behandelen, voeten incremen en een korte voetmassage.

Basis behandeling met Gellak € 60,00
Nagels ontvetten, base coat, kleur naar keuze, top coat aanbrengen, verzorgende nagelolie.

Gellak is een lak die doormiddel van een lamp droogt, waardoor je direct weer je schoenen aan kan trekken zonder de lak te beschadigen.
Zonder zorgen om je nagellak kan je er weken van genieten
.

Basis behandeling met massage  € 62,00 
Een heerlijke ontspannende onderbeen- en voetmassage, voor het stimuleren van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

                                                                                        

Harsen

Voeten  € 8,00 
Voorbereiding van de huid, het verwijderen van ongewenste haren op tenen en voeten, after treatment olie om de huid extra te verzorgen.

Onderbenen  € 25,50
Voorbereiding van de huid, het verwijderen van ongewenste haren op de onderbenen, after treatment olie om de huid extra te verzorgen.

Voeten en onderbenen  € 29,50
Voorbereiding van de huid, het verwijderen van ongewenste haren op de tenen, voeten en onderbenen, after treatment olie om de huid extra te verzorgen.


Wellness behandeling

Basis  € 55,00
Desinfecteren van de voeten, oliebehandeling voor een intensieve reiniging en verfrissende gevoel om de behandeling te beginnen, rub-off peeling die verwijdert dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden en stimuleert de celvernieuwing, heerlijke ontspannende onderbeen- en voetmassage, nagelolie en als afsluiting een hydraterende en kalmerende voet deodorant.

Extra  € 62,50
Behandelen zoals hierboven beschreven met als extra een verkoelende of verwarmende voetmasker.